1551307.jpg

Matkustimme harmaan ja lumettoman etelän talven jo lähes päätyttyä pitkän matkan talvilomalle pohjoiseen. Matkaa varten oli hankittu uusi häkki joka vei melkein koko takapenkin.

Pysähdyimme Kouvolassa hotelliin yöksi ja taisi olla pientä näyttelyjännitystä kunnes matka taas jatkui aamulla. Iltapäivällä saavuimme pieneen yhden huoneen ja eteisen lomamökkiimme.

Hirsimökissä oli valtavasti jännittäviä juttuja ja kiipeilypaikkoja tietysti. Kissat osallistuivat kaikkeen, Ossi autteli mm. suksien voitelussa. Pikaluisto sai kyllä herran ottamaan jalat alleen. Se on aika tuiman hajuista sotkua.

1551308.jpg

Minni on etupartio kaikissa kiipeilykohteissa. Ikkunan päälle se hyppäsi jo toisena päivänä ja Ossi katseli, mittaili ja harkitsi rauhassa, kunnes lähtöä edellisenä päivänä leiskautti sinne.

1551306.jpg

Vaikka lunta oli reippaasti, niin lämpötila oli n. 5 astetta plussan puolella ja auringon sopiessa parvekkeelle pääsivät kissatkin haistelemaan hetkeksi talvi-ilmaa. Ulkoilu kesti viitisen minuuttia ja sitten olikin jo päästävä lämmittelemään.

1551311.jpg

Kotimatka taittui yhden päivän aikana. Kissat nukkuivat koko matkan, lukuunottamatta taukoja jolloin  tarjoiltiin virvokkeita ja purtavaa.