Tänään käytiin Ossin kanssa lääkärissä. Verikoe oli tarkoitus ottaa. Lääkäri kysyi onko Ossi britti. Piti sitten kertoa että toisesta suunnasta tullaan ja Ossikin painotti asiaa oikein erikoispitkällä nau'ulla. Kun lääkäri laittoi kiristyssiteen ja tökkäsi neulan jalkaan, Ossi murisi ja sähähti lääkärille, sekä nappasi tassunsa lääkärin otteeesta niin, että neula irtosi. Lääkäri tokaisi vaan:"nukutetaan". Ja tuikkasi piikin takapuoleen. Siinä sitten silmät sammuivat ja poika lysähti  kasaan. Oma ihminen  taisteli kyyneliä vastaan kun tuli Apu -kissan viimesyksyinen lähtö taivaaseen elävästi mieleen.

Lääkäri oli siinä mielessä hassu paikka, että hoitopöytä on samassa tilassa kuin vastaanotto. Oma ihminen ärsyyntyi kovasti kun koiria lampsi koko ajan sisään ja ulos. Nukutuksesta johtuen verenpaine oli alhaalla ja verta tihkui tosi hitaasti koeputkeen. Lopulta se oli kuitenkin täynnä ja voitiin lähteä kohti kotia.

Kotona Minni oli ihmeissään. Ihka ensimmäistä kertaa ypöyksin kotona ja sitten kun kaveri tulee takaisin, sillä on taju ihan kankaalla.

Ossi vietiin rauhalliseen huoneeseen nukkumaan lääkitystä pois. Oma ihminen kävi tosin noin viiden minuutin välein tarkistamassa, että Ossi hengittää. Minni vaati myös leikkimista ja vähän aikaa maltettiin lepäilläkin.

Nyt vaan odotellaan, että Ossi heräisi. Saattaa mennä huomiseen, että on oma itsensä. Tuntuu nimittäin olleen tuju sekoitus jonka lääkäri tuikkasi.